Månecirkler for kvinder

Ved udvalgte måner, som regel fuldmåner holder jeg rum for en gruppe kvinder, som har lyst til at sidde sammen i cirkel.

I den cirkel har vi et fælles ønske om at kende os selv.
Et ønske om at skelne mellem vores medfødte intuition og om de ubevidste traumer og regler som vi har med os.

Det vil sige samtidig et ønske om lag for lag at åbenbare og dykke ind i den smerte og skam som er låst i kroppen, og som gør os slaver af tanker, mønstre og handlinger.

Alt i alt et fælles ønske om frigørelse.

Vi sidder sammen og arbejder os åndedræt for åndedræt, ind i Stilheden, ind i Kernen af os selv. Ind i Dybden af den vi er, og ind i den Essens vi altid har været.

Vi forlader for en stund den verden, som er omkring os, og alle de relationer, historier, overbevisninger, mønstre, strategier og afhængigheder vi har fået viklet os ind i, og sommetider kan have meget svært ved at mærke os selv igennem.

Vi kan med andre ord, komme ret så langt væk fra den Vibration, der er vores egen, og opleve tomhed, ensomhed, magtesløshed, udmattelse, opgivenhed, længsel efter ‘noget’, rastløshed, rodløshed, ulykkelighed.

Fordi vi savner relation med os selv.

Fra dette sted, læner vi os ind i den energi, Månen kommer med til os, og tage det til os, som er klar til at bevæge sig i os.

Jeg guider, lader Kraften tale igennem mig og healer undervejs. Vi deler igennem rasle, velsignelse, tromme, lyd, chants og bøn.

Jeg guider dig ‘tilbage i kroppen’, og du tager dine oplevelser og erkendelser fra turen med ind i dit liv, og lader din verden udfolde fra derfra. Forhåbentlig tættere på din egen kerne.

Cirklen er ikke så stor endnu, men det betyder ikke noget.

Kraften er stor og jeg mærker at vi sidder mange i Cirklen rundt om i verden, og stille og roligt høres mit kald.

Kvindecirkler kogler i cirkel på skovbunden iduns hjerte

PRIS varierer mellem 350-450 kr alt efter formen.
Sommetider er vi inde, andre gange ude.

VED INTERESSE tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg løbende informerer om aktuelle arrangementer.