Hjerte cirkel for kvinder

Ved hver Nymåne og Fuldmåne holder jeg rum for en gruppe kvinder, som har lyst til at sidde sammen i Cirkel.

Vi sidder sammen og arbejder os åndedræt for åndedræt, ind i Stilheden, ind i Kernen af os selv. Ind i Dybden af den vi er, og ind i den Essens vi altid har været.

Vi forlader for en stund den verden, som er omkring os, og alle de relationer, historier, overbevisninger, mønstre, strategier og afhængigheder vi har fået viklet os ind i, og sommetider kan have meget svært ved at mærke os selv igennem.

Vi kan med andre ord, komme ret så langt væk fra den Vibration, der er vores egen, og opleve tomhed, ensomhed, magtesløshed, udmattelse, opgivenhed, længsel efter ‘noget’, rastløshed, rodløshed, ulykkelighed.

Fordi vi savner relation med os selv.

Fra dette sted, læner vi os ind i den energi, Månen kommer med til os, og tage det til os, som er klar til at bevæge sig i os.

Jeg guider, lader Kraften tale igennem mig og healer undervejs. Vi deler igennem rasle, velsignelse, tromme, lyd, chants og bøn.

Jeg guider dig ‘tilbage i kroppen’, og du tager dine oplevelser og erkendelser fra turen med ind i dit liv, og lader din verden udfolde fra derfra. Forhåbentlig tættere på din egen kerne.

Cirklen er ikke så stor endnu, men det betyder ikke noget.

Kraften er stor og jeg mærker at vi sidder mange i Cirklen rundt om i verden, og stille og roligt høres mit kald.

Kvindecirkler kogler i cirkel på skovbunden iduns hjerte

PRISEN for denne type arrangement er 222 kr.

Indtil videre har jeg tæppe og puder nok til at sidde på, men hvis du har en yndlings pude at sidde på, kan du tage den med.
Jeg skriver, hvis der er mere der skal medbringes.

Jeg glæder mig til at sidde med dig💚