Kropsbehandlinger og arbejdet med kroppen

Når jeg ser en på krop, ser jeg ikke kun en krop.

Jeg ser et helt liv.

Jeg ser en krop, som har formet sig efter livet og alt hvad der har fulgt med.

Jeg ser og mærker overbevisninger, følelser, mønstre, blokeringer, begrænsninger.

Derfor, når jeg arbejder og skal vejlede, bevæge og behandle de symptomer og udfordringer kroppen kommer med, ser jeg altid på kroppen som en del af en langt større sammenhæng end kun kroppen.

Der er det helt umiddelbare:

‘her gør det ondt’ 

‘det har jeg gjort’

‘det har jeg ikke gjort’

Og det trækker tråde ind i en hel verden indeni, ud i en hel verden udenom, og kropslig hukommelse fra et helt liv blander sig og påvirker også nervesystemet.

Lagene i lagene

Det blødeste og mest dyrebare i os (den vi i sandhed er, vores essens, vores sjæl) beskyttes af vores krop, vores sind og vores følelser.

Og alle lag påvirker nervesystemet og fortæller det hvor meget det skal være på vagt i verden for at vise vores mest dyrebare.

I hvert lag er der mange flere lag, som vi kan pille af efterhånden som vi bliver trygge og ikke føler os i fare.

De mange lag strammer om den vi i sandhed er, og dette kan give store kropslige og følelsesmæssige lidelser og gener over tid.

Pris justeringer pr. 5 april 2022

1 time – 750kr
1,5 time – 1000kr
2 timer – 1250kr
2,5-3 timer – 1650kr

Alle behandlinger i København er + 100kr

Det kunne være:

Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde tryghed og ro i at pille lag af, og slippe de kropslige gener og blive et udtryk for dig selv.

Kropsbehandlinger og lagene i lagene iduns hjerte

Kropsbehandling i Sorø eller København

Mit behandlingslokale ligger i Sorø og det er der jeg har de fleste af mine behandlinger.

Men fra d. 8. april kan din finde mig hver anden fredag i hjertet af København hvor jeg holder til i Lysets Tempel.

Her kan du booke de samme behandlinger som du kan i Sorø.

Afspændende og forløsende kropsbehandling

I en kropsbehandling kan indgå mange elementer og jeg vil bruge dem hvor det falder naturligt og din krop kalder på det.

Elementerne kan blandet andet være:

  • Massage,
  • Kropsterapi
  • Healing
  • Klarsyn/klarføling
  • (Lyd, rasle, tromme)

1 times behandling

Behandlingen bringer dit nervesystem i ro og afspænder din krop. Her åbnes mulighed for at kroppen slipper sine spændinger og smerter, og sindet kommer i ro (så meget som der er parathed til).

Her har du mulighed for at mærke dybere og komme til erkendelser som kan bringe dig et nyt sted hen. Jeg hjælper med at pege på det hengemte.

Om du vil.

Der foregår en samtale mellem mine hænder og din krop, med dine spændinger, smerter og blokeringer. Hvorfor er de der, hvilket formål tjener de? Somme tider kommer der budskaber igennem også fra følelserne og sindet, men altid kun så dybt som du vil (som dit forsvar er parat til at vise). Tillid og tryghed er afgørende.

Vi arbejder med at afspænde kroppen, forløse spændinger og der er mulighed for at få en bedre forståelse for, hvordan du hjælper dig selv og hvad kroppens budskab er.

Her kan alle være med, og vi arbejder derfra hvor det giver mening for den enkelte. Nogle steder på kroppen vil der være brug for en klassisk massage, andre steder en hånd, der holder en kontakt. Nogle gange stilhed andre gange samtale.

Prisen for 1 times behandling:  717 kr

behandling i København er + 100kr

Behandlingen er en udvidelse af behandlingerne på 1 time. Du inviteres ind i en tilstand af afspændthed og tilstedeværelse. En dybere manuel samtale med din krop, følelser og sind.

Hvor er der blokeringer, spændinger og traumer gemt, og en forløsning af disse. En dyb og respektfuld samtale ind igennem lagene af hele dig, i krop, sind, følelser og sjæl.

Helt ind til kernen af dig og den du altid har været, men måske har glemt hvem er. Igen afsløres kun de budskaber som dit forsvar føler tryghed ved at afsløre, og de budskaber du har brug for at høre netop nu.

Jeg skrifter imellem teknikker, alt efter hvad der er brug for.

Nogle steder har brug for at blive vækket, nogle steder har brug for ro. I denne type behandling er det en fordel at du er vant til at kunne afspænde kroppen under en behandling.

Spørg hvis du er i tvivl.

Prisen for 1,5 times behandling:  919 kr

behandling i København er + 100kr

2 timers behandling

Behandlingen er blot en forlængelse af 1,5 time, og vi mærker om det giver mening at forlænge. Det åbner for muligheden for at kunne arbejde dybere ind i erkendelsen af dig.

Vi arbejder med hengemte budskaber fra dit indre. Beskeder, som gemmer sig i beskyttelseslagene i krop, følelser, sind, som er klar til at slippe sit greb om sjælen. Og beskeder fra dit inderste væsens ønsker og længsler.

Sommetider giver det mening at rense eller vække områder af kroppen med min stemme, med raslen eller med trommen.

Det opstår, hvis det skal.

Prisen for 2 timers behandling:  1111 kr

behandling i København er + 100kr

2,5 - 3 timers behandling

Du inviteres til et møde med din sjæl. Et sjæls-møde.

De kvinder jeg har haft igennem her, kalder det ‘en genfødsel’, ‘et kærligheds-bad’, ‘en ny krop’. Og det er netop hensigten at møde dig kærligt, i dit allerinderste, på en måde så du føler dig badet i kærlighed og set i dit inderste.

Det er en mulighed for at se dig selv klarere, fri af sindets og følelsernes slør, så nye erkendelser kan lande. Frihed i egen krop gennem en forløsning i krop, sind og følelser.

Sommetider opstår denne type behandling, hvis sjælen kalder højt.

Og ellers er det noget vi aftaler, fordi du har et dybt ønske om at møde dig selv.

Prisen for 2,5 – 3 timers behandling:  1555 kr

behandling i København er + 100kr

Behandlings lokale med briks - Iduns Hjerte

Sådan booker du en tid til kropsbehandling

HVOR:
Behandlingerne foregår i mit behandlerrum i Sorø.